Premii si distinctii

De-a lungul celor 8 ani de activitate, societatea a fost premiata la nivel national cu diverse distinctii, ca o recunoastere a calitatii produselor si a experientei profesionale

Locul I Topul firmelor din judetul Timis 2005 Diploma acordata in funtie de rezultatele economico-financiare ale anului 2005 in domeniul constructii autostrazi, drumuri, aerodroame si baze sportive, categoria intreprinderi mari, in Topul Firmelor 2005 din Judetul Timis.
Distinctie de Excelenta Distintie de excelenta acordata in funtie de rezultatele economice deosebite, clasarea pe pozitiile 1 - 3 ale Topului Firmelor din Judetul Timis, in ultimii 3 ani, in domeniul constructii autostrazi, drumuri, aerodroame si baze sportive, categoria intreprinderi mari.
Locul I Topul firmelor din judetul Timis 2004 Diploma acordata in funtie de rezultatele economico-financiare ale anului 2004 in domeniul constructii autostrazi, drumuri, aerodroame si baze sportive, categoria intreprinderi mari, in Topul Firmelor 2004 din Judetul Timis.
Locul III Topul firmelor din judetul Timis 2003 Diploma acordata in funtie de rezultatele economico-financiare ale anului 2003 in domeniul constructii autostrazi, drumuri, aerodroame si baze sportive, categoria intreprinderi mari, in Topul Firmelor 2003 din Judetul Timis.
Locul IX Topul national al firmelor 2004 Diploma acordata in funtie de rezultatele pe anul 2003: constructii de autostrazi, drumuri, aerodroame si baze sportive.
Locul I Topul national al firmelor 2005 Diploma acordata in funtie de rezultatele pe anul 2004: constructii de autostrazi, drumuri, aerodroame si baze sportive.