Terms of use

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.sird.ro. Va rugam sa cititi aceasta pagina cu atentie.

Prin accesarea acestui site, sunteti instiintat si consimtiti la respectarea tuturor conditiilor noastre, detaliate mai jos. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, respectiv, termeni de utilizare, nu sunteti autorizati sa accesati acest site. De asemenea, sunteti instiintat ca putem modifica aceste conditii si termene in orice moment, in mod unilateral. Modificarile vor deveni efective imediat postarii acestora pe site. In acest mod, ori de cāte ori veti accesa site-ul veti putea verifica conditiile de utilizare ale situ-lui, utilizarea lui presupunānd acceptul integral al tuturor termenilor si conditiilor.

Prin utilizarea site-ului sunteti instiintat, si prin utilizare consimtiti, ca toate materiale, inclusiv dar nelimitativ, date, software, informatii, produse si servicii, continute sau asigurate prin intermediul site-ului sunt protejate prin legea dreptului de autor si drepturi de proprietate intelectuala specifice. Orice utilizare a continutului site-ului, fara acordul nostru scris, este strict interzisa, ceea ce include orice fel de traficare sau transmitere a informatiilor continute, modificare, inchiriere, modificare, distribuire, publicitate, publicare, editare, adaptare, compilare ori crearea de opere derivate din materialele continute pe site.

Ne rezervam dreptul de a lua orice masuri legale considerate ca utile si adecvate in legatura cu activitatea site-ului, continutul si materialele postate pe site.

De asemenea, sunteti instiintat, si prin utilizare consimtiti, ca legaturile (links) dintre acest site si orice alte site-uri nu implica angajamentul nostru pentru calitatea si continutul acelor site-uri ori pentru modul lor de functionare tehnica sau legala, aspecte care nu sunt sub controlul nostru.

Sunteti instiintat, si prin utilizare consimtiti, ca accesarea si utilizarea acestui site si a materialelor continute se face pe riscul utilizatorului, S.I.R.D. TIMISOARA S.A. fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestui site. S.I.R.D. TIMISOARA S.A. nu acorda garantie pentru continutul si utilizarea acestui site, materialele prezentate pe el fiind cu titlu general informativ. Ca atare, nu este garantat ca materialele si continutul site-ului sunt adevarate, de incredere, corecte, folositoare, sigure, nevirusate (cu toate derivatiile: viermi, troieni, coduri malitioase, etc.).